072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


De digitaal programmeerbare elektrische vloerverwarming thermostaten van Quality Heating worden geleverd inclusief een vloersensor. U kunt deze thermostaat in vrijwel elke woonsituatie gebruiken. U kunt een programma instellen wat tot zes keer per dag de temperatuur wijzigt. Met de digitaal programmeerbare thermostaat is het mogelijk om tot 3600Watt te schakelen. Dit schakelen gebeurt via de vloersensor, de luchtsensor of een combinatie van beiden. Wilt u meer dan 3600Watt schakelen dan dient u gebruik te maken van een relais.

Wifi PRF-79 optimizer adaptieve zelf-lerende aanwarm systeem

De gebruiksvriendelijke PRF-79 Wifi elektrische vloerverwarming thermostaat die bedienbaar is met de APP. Deze thermostaat beschikt over een zelflerende aanwarm (optimizer) regeling wat zeer efficient werkt i.c.m. elektrische vloerverwarming systemen. De thermostaat is bedienbaar met een soft Touch bedieningsring en werkt zowel ruimtetemperatuur als vloertemperatuur, combinatie ervan kan ingesteld worden op de thermostaat. De PRF-79 thermostaat kan worden ingebouwd in een standaard inbouwdoos. Deze elektrische vloerverwarming thermostaat is universeel in gebruik voor alle merken vloerverwarming systemen, aangezien de vloersensor waarde ingesteld kan worden.

Eenvoudige manual thermostaten QH-671

Dit is een eenvoudige, maar uiterst nauwkeurige elektrische vloerverwarming thermostaat die op basis van de vloertemperatuur de vloerverwarming in of uitschakelt. Deze is toepasbaar op alle elektrische vloerverwarmingssystemen. De thermostaat wordt geleverd inclusief vloersensor. 

Programmeerbare Touch screen thermostaten

Quality Heating heeft diverse digitaal programmeerbare Touch screen thermostaten in zijn assortiment. Zo leveren wij bijvoorbeeld de PRF-78 Soft Touch 7-daags programmeerbare elektrische vloerverwarming thermostaat. Deze thermostaat heeft een prachtige vormgeving en is verkrijgbaar in wit of zwart. Deze thermostaten worden ‘intelligent’ genoemd, omdat ze na verloop van tijd steeds energiezuiniger worden. Dit zal resulteren in een structureel lager energieverbruik.

Quality Heating Garantie

Quality Heating geeft een garantie periode van 2 of 3 jaar op de thermostaten afhankelijk van het type mode. Meer informatie over de garantie periode. Lees verder