072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Accessories, spiegelverwarming en vorstvrijbeveiliging

Compleet pakket voor een scherpe prijs
De pakketten voor elektrische vloerverwarming van Quality Heating worden compleet geleverd inclusief de vloerverwarmingsmat, benodigde kabels en geavanceerde thermostaat. Onze aanbiedingen zijn zacht geprijsd en van de hoogste kwaliteit, met Quality Heating krijgt u waar voor uw geld. Tel hierbij op dat op lange termijn sterk zal worden bespaard op de energiekosten. Daarnaast bieden wij een levenslange garantie op de elektrotechniek van de vloerverwarmingsmat. Onze elektrische vloerverwarmingssystemen kunnen onder elke vloer worden aangelegd, bekijk de specificaties op de website.

Ontvang ons vrijblijvend advies
Vraag gerust om vrijblijvend advies, indien u onze hulp nodig heeft bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben als hoogste doel om u van de juiste aanbieding te voorzien, die uiteraard past bij uw specifieke woonsituatie. De vloerverwarming van Quality Heating zal u op de lange termijn veel geld helpen besparen. Tevens creëert u met de aanschaf van onze elektrische vloerverwarming een comfortabelere leefomgeving.

Eenvoudig zelf te installeren
De elektrische vloerverwarming van Quality Heating is eenvoudig te installeren en zacht geprijsd in vergelijking tot onze concurrenten. Het is niet nodig om een specialist in de schakelen voor de montage van de vloerverwarming, dit kunt u met behulp van onze uitgebreide instructiehandleiding gemakkelijk zelf doen!
Rest ons niets anders dan u succes te wensen met het maken van uw keuze voor een van onze warmteproducten. Onze warmte-adviseurs zijn altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden, bel of mail ons hiervoor gerust.