072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Waarom vloerverwarming van Quality Heating

Waarom Quality Heating ervaringen

Quality Heating behoort tot de kopgroep in de elektrische vloerverwarming sector

Waarom Quality Heating ervaringen

De redenen achter het succes en ontwikkeling van Quality Heating:
⦁        Quality Heating biedt u uitstekende service, voor, tijdens en na de installatie van elektrische vloerverwarming
⦁        Vanwege het vertrouwen in onze producten krijgt u een levenslange garantie op de producten van Quality Heating. Op de thermostaat ontvangt u 2 of 3 jaar garantie, afhankelijk van het model;
⦁       Quality Heating hanteert scherpe prijzen: omdat wij rechtstreeks vanuit de fabriek onze producten inkopen, kunnen wij de systemen voor een lagere prijs aanbieden dan andere bedrijven.
⦁       Gespecialiseerd in elektrische vloerverwarming systemen; van matten tot isolatie, van egaline, Wifi thermostaten en demotica systemen tot reparatie kits.


 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Advies

elektrische vloerverwarming advies

Graag adviseren wij van u ten alle tijde over uw keuze voor een van onze warmteproducten. Quality Heating staat altijd open voor overleg betreffende problemen die wellicht momenteel ondervindt met het verwarmen van uw vloeren. Dit zien wij als een uitdaging en graag zijn wij bereid om onze reeds opgedane kennis en expertise met u te delen.

 

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Altijd een complete set

Met de ruime ervaring die wij hebben opgedaan in de praktijk, hebben wij ondervonden dat enkel het verkopen van een verwarming systeem, involdoende is. Bij iedere vloerverwarming systeem ontvangt de klant een gratis FastHeat floor primer met een bijgeleverde roller. Deze zorgt voor een betere hechting van de vloerverwarmingsmat aan de ondervloer en voor een optimale warmteafgifte. Aangezien de warmte door de primer wordt gereflecteerd, zorgt deze voor een maximale energiebesparing in elke ruimte. Deze primer wordt geproduceerd in Engeland. Overig accessoires zoals flex pipe en installatievoorstriften zijn inbegrepen.


 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _
Helpdesk
helpdesk quality heating vloerverwarming
Voor al uw vragen, zoals over bestellingen, mogelijkheden, toepasbaarheid en het verbruik van de vloerverwarmingsets, kunt u onze helpdesk bereiken via telefoonnummer 072-3034793. Wij staan voor u klaar op iedere werkdag, van 08:00 uur tot 17:00 uur.


 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keuringen

Om u alleen producten van de allerbeste kwaliteit te kunnen aanbieden, voldoet Quality Heating aan internationale standaarden op het gebied van vloerverwarming. Alle producten van Quality Heating worden geproduceerd volgens ISO-9001:2008 en vervolgens uitgebreid getest door erkende Europese keuringsinstanties. Het voldoen aan deze hoge keuringseisen zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van de meest gunstige garantievoorwaarden in deze productsector.

elektrische vloerverwarming van Quality Heating

Waarom vloerverwarming van Quality Heating