• Vandaag besteld morgen in huis!
 • Gratis bezorgingen vanaf €20
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Placeholder9,0
  Kiyoh beoordelingen

  7000 + beoordelingen

  “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

Tegels als vloerafwerking

Er zijn twee verschillende vloerverwarmingssystemen waarvan u gebruik kunt maken. Het vloerverwarming mattensysteem of de QH Grid met losse vloerverwarmingskabel. Voor kleinere oppervlaktes adviseren wij het vloerverwarming mattensysteem. Deze matten kunnen rechtstreeks op een betonnen of cementdekvloer worden geplaatst. Of op onze ISO-64 isolatieplaten. Nadat de vloerverwarmingsmat is geplaatst kunt u direct daarop gaan betegelen. Of u kunt eerst de vloer gaan egaliseren.

Wanneer het QH Grid systeem toepassen?

Gaat u meer dan 12 m2 vloerverwarmingsmatten plaatsen, dan adviseren wij het QH Grid systeem. Dit systeem zorgt niet alleen voor een snellere installatie, maar ook dat u zelf de gewenste warmte kunt bepalen. De bijgeleverde losse vloerverwarmingskabel kan in het noppenplaatsysteem worden geklikt. De onderlinge afstand tussen de kabel bepaalt het vermogen per m2.

Waarom egaliseren?

Wij krijgen vaak de vraag of de vloer moet worden geëgaliseerd nadat de vloerverwarmingsmat of QH Grid is geplaatst. Indien u direct op de vloerverwarmingsmatten gaat betegelen, bestaat een minimale kans op scheurvorming in de tegels als er bijvoorbeeld te weinig tegellijm wordt toegepast. Daarom wordt er vaak geëgaliseerd op de vloerverwarmingsmatten. Nadat de egaline is aangebracht, kan iedere vloerafwerking op het systeem worden geplaatst. Met de QH Grid zal egaliseren niet nodig zijn. De kans op scheurvorming in de tegels is met dit systeem nihil.

Kabel veiligheidsgarantie

Onze kabels zijn gemaakt van Teflon en niet van PVC. Door deze specifieke materiaalkeuze kunnen wij de klant een levenslange garantie bieden op de elektrotechnische werking van de kabel. Wel zo fijn. Mocht er tijdens de installatie iets fout gaan en uw kabel is per ongeluk doorgeknipt, dan zal Quality Heating uw kabel gratis vervangen.

Vloerverwarming matten

De zelfklevende Quality Heating matten zorgen voor een betrouwbare en efficiënte verwarming van uw tegelvloeren. Onze verwarming matten zijn tevens geschikt voor diverse andere vloerafwerkingen. Verkrijgbaar in 100, 150 en 200Watt p/m2.

 • Slechts een dikte van 3mm
 • Voorzien van een Teflon met een levenslange garantie
 • Verkrijgbaar in 100, 150 en 200Watt p/m2
 • Directe montage van de tegelvloer of egaliseren

QH Grid ontkoppelingsmat met kabel

Het nieuwe systeem van Quality Heating heeft slechts een dikte van 4,5mm samen met de vloerverwarming kabel systeem. De QH Grid is zelfklevend en kan rechtsreeks op een oude tegelvloer, betonnen, cementdek, houten ondervloer of op de ISO-64 isolatie platen worden geplaatst.

 • Snelle eenvoudige installatie
 • Slechts een dikte van 4,5mm
 • Verkrijgbaar in 80, 120 en 160Watt p/m2
 • Directe montage van de tegelvloer of egaliseren
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Quality Heating 9.2 / 10 - 492 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »