072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Caravan vloerverwarming 42Volt of 230Volt

Caravan vloerverwarming 230Volt set

Caravan vloerverwarming 230Volt set

Quality Heating heeft vloerverwarming ontwikkeld speciaal voor in caravans. Deze set wordt geleverd inclusief alle benodigdheden en thermostaat.
Vergelijk

€124,95 €99,95

Informatie
Caravan vloerverwarming 42Volt set inclusief trafo

Caravan vloerverwarming 42Volt set inclusief trafo

Caravan vloerverwarming folie 42Volt systeem inclusief trafo en eenvoudige manual Aan/uit thermostaat. Digitaal programmeerbaar mogelijk, neem contact met ons op.
Vergelijk

€139,95 €129,95

Informatie
Isolatie XPS plaat ISO74 (hout,parket, tapijt) Isofoam

Isolatie XPS plaat ISO74 (hout,parket, tapijt) Isofoam

Quality Heating ISO-74 XPS isolatie geschikt voor onder vloerverwarmingsfolie. Per pak 5m² dikte 6mm.
Vergelijk

€37,00 €29,75

Informatie
Heat pak duo systeem

Heat pak duo systeem

Heat pak duo systeem is ontwikkeld voor vinyl, tapijt en pvc als vloerafwerking. Totale dikte 7mm, 4mm onder plaat en 3mm boven plaat.
Vergelijk
Transformator 230Volt  42Volt 300Watt of 600Watt

Transformator 230Volt 42Volt 300Watt of 600Watt

Deze trafo omvormer van 42Volt naar 230Volt kan gebruikt worden toegepast in uw caravan. Wordt geleverd inclusief thermische veiligheidspal en is voorzien van een glaszekering.
Vergelijk

€99,95 €89,95

Informatie
Karpet isolatie 3mm XPS plaat ISO74

Karpet isolatie 3mm XPS plaat ISO74

3mm isolatie ontwikkeld voor onder karpet verwarming. Zorgt voor een snellere opwarmtijd met een minimale opbouwhoogte. ISO-74 XPS isolatie geschikt voor onder vloerverwarmingsfolie. Per pak 5m² dikte 3mm.
Vergelijk

€32,00 €24,75

Informatie
Incl. btw

Jaarlijks trekken vele Nederland er zomers, of het gehele jaar door, op uit om te kamperen met hun caravan of camper. Tijdens de zomerdag zult u waarschijnlijk de meeste tijd door brengen onder uw luivel. Maar wat is er lekkerder dan comfortabele vloerverwarming in uw caravan of camper zodat u er tijdens de minder aangename tijden van het jaar ook behaaglijk bij kunt zitten?

De vloerverwarmingsfolie van zowel de 42Volt systeem inclusief trafo als de 230Volt systeem kunnen beiden worden gebruikt in uw caravan, camper of boot. Het systeem is toepasbaar op elk type ondervloer. En kan worden gebruikt als hoofdverwarming of bijverwarming.

Let op: Wilt u PVC of vinyl als vloerafwerking in uw caravan i.c.m met elektrische vloerverwarmingsfolie dan bent u verplicht om gebruik te maken van de Top Board. Deze boards dienen te worden gemonteerd op de folie.

Opbouw systeem bij PVC of Vinyl:
- Vloerverwarmingsfolie
- Top Board
- PVC of Vinyl

Caravan vloerverwarmingsfolie 42Volt incl trafo ultradun

Quality Heating vloerverwarmingfolie bestaat uit ultradunne (0,3mm) kunststof folie waarin de verwarmingsdraden zijn aangebracht met een veilige spanning van 42Volt werkt het systeem snel en comfortabel. De installatie kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren dankzij de bijgeleverde instructiehandleiding.

Wacht niet en kies voor elektrische vloerverwarming in uw kampeermiddel van Quality Heating!

TIP: Caravan vloerverwarmingsfolie op 230Volt ultradun

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de 230Volt systeem u kunt dit systeem rechtstreeks aansluiten op voedingsnet. Tevens bespaart dit ook een hoop tijd in de installatie en u hoeft geen gebruik te maken van een trafo.

Caravan vloerverwarming afwijkend formaat?

Heeft u een afwijkend formaat? Geen enkel probleem. Wekelijks maken wij caravan vloerverwarming op maat, Stuur een tekening en u ontvangt van ons een passende offerte!
[email protected]