072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Opritverwarming

Met een druk op de knop de opritverwarming aanzetten en niet te hoeven sneeuwschuiven. Naast voor een sneeuwvrije oprit, is de elektrische opritverwarming van Quality Heating tevens geschikt voor laadkuilen, trappen, hellingen voor fietsers en rolstoelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen ervoor dat u op een veilige wijze van huis kunt vertrekken óf thuis kan komen.

Het vermogen van een opritverwarming

Het is belangrijk om de elektrische opritverwarming te voorzien van het juiste vermogen. Indien niet het juiste vermogen is geinstalleerd, duurt het te lang voordat de omgevingen de juiste temperatuur hebben bereikt. Hierdoor gaan de fijne eigenschappen die de elektrische opritverwarming van Quality Heating u kan bieden, verloren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van materialen van opritten of andere oppervlakten in de buitenomgeving, met het bijbehorende gewenste vermogen.

  • Voor een betonnen of asfalt ondergrond is een vermogen van 250 watt per vierkante meter bij een vlakke oprit, gewenst. Het verwarmen van een schuine oprit heeft een wattage van 300 watt per vierkante meter nodig.
  • Voor een klinker oprit of ander oppervlak dat bestaat uit klinkers (:klinkers in het zand), is een vermogen van 300 watt per vierkante meter bij een vlakke oprit benodigd. Bij een schuine oprit, dient het vermogen 350 watt per vierkante meter te zijn.
  • Een oprit die van kunstof is en daarnaast vlak, heeft een vermogen van 200 watt per vierkante meter nodig.

Wanneer u vragen heeft over te verwarmen oppervlakten, het vermogen of specifieke vragen over de elektrische opritverwarming van Quality Heating? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u de juiste informatie kunnen verschaffen.

Het verwarmen van sporen bij opritverwarming

Een sporenverwarming is een elektrische opritverwarming voor een rijbaan van twee stroken. Dit houdt in dat een specifiek spoor in plaats van een compleet oppervlak, wordt verwarmd om de oprit te ontdooien. Dit betekent dat er minder vloerverwarming nodig is om de door u gewenste gebieden te verwarmen. Dit scheelt werk bij het monteren en daarnaast is er een lager vermogen nodig. Met de aanschaf kunt u optimaal genieten van de elektrische sporenverwarming van Quality Heating en toch veel geld besparen. De voordelen van de elektrische sporenverwarming van Quality Heating zijn eindeloos en u kunt veilig in én uit uw garage of tuin rijden.

Vrijblijvend advies?

Weet je niet welk systeem het beste voor jouw huis is? Vraag dan hier vrijblijvend advies aan de klantenservice van Quality Heating. Zij kunnen u helpen en adviseren om zo de juiste type vloerverwarming voor u te selecteren. Neem contact met ons op 075-6415272