• Vandaag besteld morgen in huis!
 • Gratis bezorgingen vanaf €20
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Placeholder9,0
  Kiyoh beoordelingen

  7000 + beoordelingen

  “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

Spiegelverwarming

U bent opzoek naar spiegelverwarming voor een condens vrije spiegel Quality Heating ✓ Laagste prijs ✓ Verschillende afmetingen ✓ Eenvoudige installatie

Filters

Spiegelverwarming

Iedereen heeft in zijn of haar badkamer wel eens te maken met een spiegel met condens. Dat is vervelend, want ze treedt altijd op wanneer u de spiegel het hardst nodig heeft! Condens op de badkamerspiegel wordt veroorzaakt door een temperatuurverschil tussen de badkamer enerzijds en de spiegel anderzijds. Het warme vocht slaat neer op de spiegel waardoor er sprake is van condensvorming. U zou dit in principe kunnen voorkomen door het raam van de badkamer te openen, maar daar zit u onder meer tijdens de winter en bij slecht weer helemaal niet op te wachten. Gelukkig bestaat er een veel comfortabeler manier om dit probleem het hoofd te bieden, namelijk door te kiezen voor spiegelverwarming! 

Nooit meer condens met spiegelverwarming

Aan elke oplossing met betrekking tot het voorkomen van condens op de spiegel van uw badkamer zijn nadelen verbonden... althans, aan bijna alle oplossingen. Door gebruik te maken van spiegelverwarming bent u namelijk definitief verlost van condensvorming op uw badkamerspiegel en dat terwijl ze volledig onzichtbaar is! Vreest u dat een investering in een verwarmde badkamerspiegel een stevige hap uit uw beschikbare budget zal nemen? Ook deze vrees is volledig ongegrond!  

Betaalbare en gebruiksvriendelijke spiegelverwarming 

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de spiegelverwarming van Quality Heating zult u kunnen vaststellen dat u niet alleen kunt genieten van een uitermate efficiënte, maar tevens van een zeer betaalbare oplossing. Ook voor onze spiegelverwarming bieden we onze klanten dan ook de laagste prijs garantie aan! Dit zorgt er voor dat u als klant altijd bent verzekerd van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.  

De spiegelverwarming die wordt verkocht door Quality Heating is bijzonder dun. Dit zorgt er voor dat u er tijdens het gebruik van de spiegel niet door wordt gehinderd. De verwarming die zich onder de spiegel bevindt wordt bovendien aangesloten op het elektriciteitsnetwerk en gekoppeld aan de lichtschakelaar. Wanneer u met andere woorden het licht van de badkamer aanzet zal ook de spiegelverwarming automatisch in werking treden. Gebruikmaken van spiegelverwarming badkamer was nog nooit eerder zo gebruiksvriendelijk en praktisch! 

Meer comfort in uw badkamer met spiegelverwarming

Bovenstaande informatie maakt duidelijk dat er voor kiezen om spiegelverwarming te integreren in uw badkamer er voor zorgt dat u het comfort naar een aanzienlijk hoger niveau kunt tillen. Ervaart u tijdens de installatie van uw verwarmde badkamerspiegel de nodige problemen? In dat geval kunt u er altijd voor kiezen om contact op te nemen met onze uiterst deskundige klantenservice!

Spiegelverwarming voor een condensvrije spiegel


Spiegelverwarming instructiehandleidingQuality Heating spiegelverwarming
Spiegelverwarming instructiehandleiding klik hier.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Quality Heating 9.2 / 10 - 492 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »