Installatie elektrische vloerverwarming

Installatie van elektrische vloerverwarming kan in de meeste gevallen binnen één dag gerealiseerd worden. In de meeste gevallen gaat de installatie zonder zware voorbereidende werken als hak- en breekwerk, tenzij uiteraard de persoonlijke situatie hier om vraagt.

Quality Heating adviseurt de klant altijd om gebruik te maken van isolatiemiddelen in uw woning, om een beter rendement te behalen is het van belang dat er gekozen wordt voor een isolatielaag. Wanneer onze installateurs deze geplaatst hebben begint het aanbrengen van de ultradunne vloerverwarmingsmatten. Deze zullen vervolgens gekoppeld worden aan de uitgekozen thermostaat met vloersensor, speciaal ontworpen en ingesteld op uw wensen voor uw elektrische vloerverwarming systeem.

Keuze thermostaat

Quality Heating heeft diverse intelligente digitale thermostaten in het assortiment daarmee hebt u de sleutel tot warmte op maat en een forse kostenbesparing in huis en in eigen beheer. De thermostaat is namelijk programmeerbaar voor zeven dagen. Zo bepaald u op welke momenten en in welke ruimten u een aangename temperatuur wilt creëren,

Egaline boven op uw Quality Heating elektrische vloerverwarming

Wanneer de vloerverwarmingmatten geplaatst zijn worden installatie elektrische vloerverwarming dichtsmerendeze vervolgens voorzien van een laag zeer hoogwaardige egaline. Wanneer deze egaline geplaatst is kan hier over heen de uitgekozen vloerafwerking worden geplaatst. Dankzij de egaline waar wij mee werken (Eurocol 990 og) is plaatsing van bijvoorbeeld vinylstroken, pvc, linoleum, geen enkel probleem.

Bent u geïnteresseerd geraakt naar de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming bij u thuis of in uw kampeermiddel? Quality Heating staat bekend om de meeste innovatieve systemen maar beschikt daarnaast ook over uitstekende installateurs en adviseurs die u graag meer vertellen over de mogelijkheden!

Garantie vloerverwarming van Quality Heating

Op de door Quality Heating gebruikte mat met polyethyleen Conform Din 4726 met verhoogde temperatuur bestendigheid volgens Din 16833 geldt een levenslange garantie op de elektrotechnische werking mits het systeem door een van onze toegewijde installateurs is aangesloten. Tevens heeft onze ultradunne vloerverwarmingsmat een CE,KIWA/KOMO keur en daardoor geschikt voor elke type woning.

Vrijblijvend advies?

Weet u niet welk systeem het beste voor uw woning is? Vraag dan hier vrijblijvend advies aan de klantenservice van Quality Heating. Zij kunnen u helpen en adviseren om zo de juiste type vloerverwarming voor u te selecteren. Neem contact met ons op 075-6415272