Beste prijs garantie

Elektrische vloerverwarming badkamer

Een veel gebruikte ruimte in ieder huis is de badkamer. Een ruimte die daarnaast veelal persoonlijk gebruikt wordt. Hoe plezierig zou het zijn wanneer deze ruimte op temperatuur is op de momenten dat u dat wilt en u daarbij ook nog eens kunt genieten van heerlijke vloerverwarming. Doordat de elektrische vloerverwarming in uw badkamer onafhankelijk werkt van de centrale verwarming, kunt u deze compleet afstemmen op de wensen van u en uw gezin!

Vloerverwarming in de badkamer van Quality Heating

Een veel gehoorde kreet is dat elektrische vloerverwarming in uw badkamer duur zou zijn. Duurder dan centrale vloerverwarming op gas. Het kiezen voor elektrische vloerverwarming van Quality Heating voor de badkamer, levert gegarandeerd een forse besparing op ten opzichte van vloerverwarming op gas. Dankzij jarenlang onderzoek doen, heeft Quality Heating een systeem ontwikkeld dat een voordelig elektrische vloerverwarmingsysteem in de badkamer voor iedereen mogelijk maakt.

Isolatie in uw badkamer

isolatie in de badkamer

Wij adviseren altijd om gebruik te maken van isolatie onder uw elektrische vloerverwarmingsysteem. Isolatie is een musthave voor uw woning. Vooral in combinatie met elektrische vloerverwarming zult u een aanzienlijk rendement behalen van maar liefst 33%. Dit resulteert in lage energiekosten, wat het zeer voordelig maakt om vloerverwarming te gaan gebruiken in plaats van radiatoren. De isolatie boards ISO64 (4, 6, 10, 20 en 30mm ) zijn ontwikkeld voor onder tegelvloeren en kunnen direct op de ondervloer worden

gemonteerd met tegellijm. Bovenop de isolatie boards kunnen de  vloerverwarmingsmatten worden gemonteerd. 

Ondervloer behandelen?

Na het jarenlange testen en installeren van elektrische vloerverwarming systemen, zijn wij erachter gekomen dat het gebruik van de Quick Heat floor primer essentieel is voor uw vloerverwarmingsysteem. De primer/voorstrijkmiddel houdt vocht tegen en zorgt voor een isolerende werking. Te veel vochtvorming kan een vervelende werking hebben op uw systeem. Bij het aanschaffen van een Quality Heating vloerverwarmingset wordt u de primer inclusief roller, gratis aangeboden.

Vloerverwarming aanleggen

Quality Heating adviseert de consument om altijd de 150 Watt set i.c.m isolatie en zonder isolatie de 200Watt set in de badkamer te gebruiken. Wij hebben diverse type thermostaten zoals een eenvoudige manual thermostaat, een digitaal programmeerbare en meertalige instelbaar ook voor in de meestvoorkomende schakelmaterialen thermostaten met Wifi. Alle sets worden geleverd met een levenslange garantie op de elektrotechnische werking en op de thermostaat ontvangt u 2 of 3 jaar garantie. Ons support team staat altijd voor u klaar, uiteraard ook indien u vragen heeft over de installatie. Ma t/m vr 09:00 - 17:00 072-7437314     

Installatie handleiding

Om het een stuk gemakkelijker te maken hebben wij een uitgebreiden instructiehandleiding gemaakt. In de handleiding worden alle do's en dont's vermeld.