• Vandaag besteld morgen in huis!
 • Gratis bezorgingen vanaf €20
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Placeholder8,6
  Kiyoh beoordelingen

  5000+ beoordelingen

  “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

Elektrische vloerverwarming in de badkamer

Een veel gebruikte ruimte in ieder huis is de badkamer. Een ruimte die daarnaast veelal persoonlijk gebruikt wordt. Hoe plezierig zou het zijn wanneer deze ruimte op temperatuur is op de momenten dat u dat wilt en u daarbij ook nog eens kunt genieten van

Filters

Een veel gebruikte ruimte in ieder huis is de badkamer. Een ruimte die daarnaast veelal persoonlijk gebruikt wordt. Hoe plezierig zou het zijn wanneer deze ruimte op temperatuur is op de momenten dat u dat wilt en u daarbij ook nog eens kunt genieten van heerlijke vloerverwarming. Doordat de vloerverwarmingsmatten in uw badkamer onafhankelijk werkt van de centrale verwarming, kunt u deze compleet afstemmen op de wensen van u en uw gezin!

Vloerverwarming in de badkamer van Quality Heating

Een veel gehoorde kreet is dat elektrische vloerverwarming in uw badkamer duur zou zijn. Duurder dan centrale vloerverwarming op gas. Het kiezen voor elektrische vloerverwarming van Quality Heating voor de badkamer, levert gegarandeerd een forse besparing op ten opzichte van vloerverwarming op gas. Dankzij jarenlang onderzoek doen, heeft Quality Heating een systeem ontwikkeld dat een voordelig elektrische vloerverwarmingsysteem in de badkamer voor iedereen mogelijk maakt.

Isolatie in uw badkamer

isolatie in de badkamer

Wij adviseren altijd om gebruik te maken van isolatie onder uw elektrische vloerverwarmingsysteem. Isolatie is een musthave voor uw woning. Vooral in combinatie met elektrische vloerverwarming zult u een aanzienlijk rendement behalen van maar liefst 33%. Dit resulteert in lage energiekosten, wat het zeer voordelig maakt om vloerverwarming te gaan gebruiken in plaats van radiatoren. De isolatie boards ISO64 (6, 10, 20 en 30mm ) zijn ontwikkeld voor onder tegelvloeren en kunnen direct op de ondervloer worden

gemonteerd met tegellijm. Bovenop de isolatie boards kunnen de  vloerverwarmingsmatten worden gemonteerd. 

Ondervloer behandelen?

Na het jarenlange testen en installeren van elektrische vloerverwarming systemen, zijn wij erachter gekomen dat het gebruik van de Fast Heat floor primer essentieel is voor uw vloerverwarmingsysteem. De primer/voorstrijkmiddel houdt vocht tegen en zorgt voor een isolerende werking. Te veel vochtvorming kan een vervelende werking hebben op uw systeem. Bij het aanschaffen van een Quality Heating vloerverwarmingset wordt u de primer inclusief roller, gratis aangeboden.

Opbouwsysteem bij een houten ondervloer

Heeft u een houten ondervloer, dan bent u verplicht om gebruik te maken van de ISO-64 isolatieplaten. Deze moeten geschroefd en gelijmd worden op de houten ondervloer. Nadat de isolatieplaten zijn geplaatst, kunt u de vloerverwarmingsmatten rechtstreeks op de isolatie leggen. Nadat het matten systeem is geplaatst kunt u direct gaan betegelen. Heeft u PVC als vloerafwerking? Dan dient u de vloer te egaliseren nadat de matten zijn geplaatst.

Opbouwsysteem bij een cementdek of betonnen ondervloer

De vloerverwarmingsmatten kunnen rechtstreeks op de betonnen cementdekvloer worden geplaatst. Voor een snellere opwarmtijd en minder energiekosten, adviseren wij om gebruik te maken van isolatieplaten in uw badkamer. Deze platen kunnen gelijmd worden op de betonnen-cementdek ondervloer.

Vloerverwarming aanleggen

Quality Heating adviseert de consument om altijd de 150 Watt set i.c.m isolatie en zonder isolatie de 200Watt set in de badkamer te gebruiken. Wij hebben diverse type thermostaten zoals een eenvoudige manual thermostaat, een digitaal programmeerbare en meertalige instelbaar ook voor in de meestvoorkomende schakelmaterialen thermostaten met Wifi. Alle sets worden geleverd met een levenslange garantie op de elektrotechnische werking en op de thermostaat ontvangt u 2 of 3 jaar garantie. Ons support team staat altijd voor u klaar, uiteraard ook indien u vragen heeft over de installatie. Ma t/m vr 09:00 - 17:00 telefoonnummer> 072 808 0179

Installatie handleiding

Om het een stuk gemakkelijker te maken hebben wij een uitgebreide instructiehandleiding gemaakt. In de handleiding wordt alles uitgebreid uitgelegd.

aanleggen elektrische vloerverwarming badkamer

 

  

 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Quality Heating 9.2 / 10 - 492 Reviews @ Kiyoh
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »