072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Nieuw DCM-PRO noppenplaat systeem energiezuinig en snel geinstalleerd!

Nieuw DCM-PRO noppenplaat systeem energiezuinig en snel geinstalleerd!

Het nieuwe noppenplaat systeem van Warmup heeft slechts een dikte van 4,5mm samen met de vloerverwarming kabel systeem. De Warmup dcm is zelfklevend en kan rechtsreeks op een oude tegelvloer, betonnen, cementdek, houten ondervloer of op de ISO-64 isolatie platen worden geplaatst.

Het nieuwe systeem van Warmup heeft slechts een dikte van 4,5mm samen met de vloerverwarming kabel systeem. De Warmup dcm is zelfklevend en kan rechtsreeks op een oude tegelvloer, betonnen, cementdek, houten ondervloer of op de ISO-64 isolatie platen worden geplaatst. Tegels kunnen direct op het DCM systeem worden aangebracht met tegellijm. Uiteraard kan het ook worden geëgaliseerd.

Indien u het onderstaande systeemopbouw aanhoudt heeft u een maximale warmteverlies van 4%!

  • ISO-64 isolatie platen 6,10,20 of 30mm. Optioneel
  • DCM-PRO 4,5mm met kabel systeem
  • Tegels als vloerafwerking of andere vloerafwerking i.c.m. egaline.

Totale oppervlakte berekenen

Bijvoorbeeld bij een badkamer van 3,8m2. Totaal benodigd 3,5m2 DCM-PRO inclusief vloerverwarming kabel systeem. U komt dan 0,3m2 tekort. U kunt dit hier los erbij bestellen. In het keuzetabel wordt het standaard vermogen van 160Watt p/m2 aangehouden. Onze kabel systemen opgebouwd uit teflon hebben een wattage van 18W / meter. 

Voor een overzicht van alle beschikbare thermostaten i.c.m. DCM-PRO + kabel systeem.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van Quality HeatingDringende algemene vragen? Plaatst hieronder uw vraag altijd handig voor de medelezers. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.