Beste prijs garantie

DCM-PRO + kabel systeem

Nieuw DCM-PRO systeem i.c.m. een vloerverwarming kabel systeem. Snelle, eenvoudige installatie en energiezuinig met slechts een totale dikte van 4,5mm.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1 werkdag. Gratis verzending bij orders> 120 €.
€69,95
Incl. btw

Ontwikkeld voor een energiezuinige en snelle opwarming. DCM-PRO is ook voor het tegengaan van scheuren in tegelvloeren door ANSI 118.12:5.4 (American National Standards Institute).

Het nieuwe systeem van Warmup heeft slechts een dikte van 4,5mm samen met de vloerverwarming kabel systeem. De Warmup dcm is zelfklevend en kan rechtsreeks op een oude tegelvloer, betonnen, cementdek, houten ondervloer of op de ISO-64 isolatie platen worden geplaatst. Tegels kunnen direct op het DCM systeem worden aangebracht met tegellijm. Uiteraard kan het ook worden geëgaliseerd.

Indien u het onderstaande systeemopbouw aanhoudt heeft u een minimale warmteverlies van 4%!

  • ISO-64 isolatie platen 6,10,20 of 30mm. Optioneel.
  • DCM-PRO 4,5mm met kabel systeem
  • Tegels als vloerafwerking of andere vloerafwerking i.c.m. egaline.

Totale oppervlakte berekenen

Kies het gewenste vermogen/oppervlakte en de type thermostaat in de bovenstaande keuzetabel, naast de foto. De prijs wordt automatisch voor u aangepast en zichtbaar gemaakt. Bijvoorbeeld bij een badkamer van 3,8m2. Totaal benodigd 3,5m2 DCM-PRO systeem. U komt dan 0,3m2 tekort. U kunt dit hier los erbij bestellen. In het keuzetabel wordt het standaard vermogen van 160Watt p/m2 aangehouden. Onze kabel systemen opgebouwd uit teflon hebben een wattage van 18W / meter

Voor een overzicht van alle beschikbare thermostaten i.c.m. DCM-PRO + kabel systeem.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen