072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Bestelproces


Heeft u het product gevonden dat u wilt bestellen, klik dan op ‘In Mandje’. Tijdens het winkelen ziet u rechtsboven aan de pagina wat het (voorlopige) totaalbedrag van uw bestelling is. Alle bedragen die hier vermeldt worden, zijn inclusief 21% BTW.

Klaar om af te rekenen? Klik dan rechtsboven op ‘Plaats bestelling’. Als u wilt, kunt u voordat u afrekent nog artikelen uit uw winkelmandje halen.


Inloggen

Heeft u al een account? Vul dan, als u nog niet ingelogd bent, uw gebruikersnaam en wachtwoord in bij "Klant Login". Als u nog geen account heeft, dan kunt u er een aanmaken door te klikken op ‘Account aanmaken’.

Heeft u geen account en wilt u er liever geen aanmaken? Geen probleem. Bestellen kan ook zonder account, hiervoor hoeft u alleen het kopje "account aanmaken" te deselecteren en verder gaan met het bestelproces. Houdt er wel rekening mee dat u zonder account bij een toekomstige bestelling al uw gegevens opnieuw moet invoeren.


Adressen en betaalmethode

Als uw afleveradres anders is dan uw factuuradres, kunt u dat nu aangeven. Vervolgens kunt u afrekenen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse betaalmethoden. Ook kunt u hier (een deel van) uw order betalen met een eventuele cadeaubon of kortingscode.


Afronding

Let erop dat u automatisch bevestigd dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en privacyrichtlijnen, als we uw bestelling verwerken. Als alles klopt, kunt u de bestelling afronden door te klikken op ‘Afrekenen’. Zo snel mogelijk daarna ontvangt u per e-mail een orderbevestiging en indien u vooruitbetaald hebt een betalingsbevestiging.

Tijdens de verwerking van uw bestelling houden we u per e-mail op de hoogte van de huidige status. U krijgt dan onder andere gegevens over de betaling, ontvangt een bevestiging van verzending en krijgt te horen wat de verwachte levertijd is.