072-3034793
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

 

Maak uw elektrische vloerverwarming energiezuinig met isolatie!

De isolatie ontwikkeld voor onder elektrische vloerverwarming systemen van Quality Heating zijn bij zowel vloerverwarmingsmatten, vloerverwarmingsfolie en vloerverwarming kabel beschikbaar. Quality Heating heeft isolatie boards voor onder elk type vloer.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Isolatie plaat (hout,parket, tapijt)elektrische vloerverwarming Isolatie onder vloerverwarmingsfolie

Quality Heating ISO74 isolatie plaat slechts 6 millimeter dunne vloerisolatie.  De ISO74 heeft een zeer grote dichtheid de ISO74 is opgebouwd uit kleine gesloten cellen die uitstekende prestaties leveren onder vloerverwarmingsfolie.  De structuur van de ISO74 zorgt ervoor dat er geen warmte naar onder geleid, hierdoor wordt alle warmte richting de vloeroppervlakte gestuurd.
 


Isolatieplaten (onder tegels)elektrische vloerverwarming isolatie boards ISO64

 

Quality Heating ISO64 biedt de mogelijkheid om de vloer sneller op te warmen speciaal ontwikkeld voor onder tegelvloeren.  Ook als u geringe opbouwhoogte heeft biedt de ISO64 isolatie plaat van Quality Heating zich tot een oplossing. Met de IS064 verhoogt u het rendement en de reactietijd van de vloerverwarmingsmatten.

 Quality Heating isolatierolelektrische vloerverwarming Isolatie onder vloerverwarmingkabel

Quality Heating isolatierol is een polysstyreenschuim met een PET film. En wordt gebruikt als onderlaag voor onder de vloerverwarmingskabel.  Alvorens de installatie wordt uitgevoerd moet de vloer stof-vetvrij en droog zijn.  Ook de oneffehenden moeten geëffend worden. De naden van de isolatierol moeten afgedicht worden met speciaal aluminium tape. Deze kunt u apart bestellen.

  Vloer egaliseren Egaline onder elektrische vloerverwarming

Voor het gladstrijken & egaliseren van de vloer met een diepte van 3-50mm op onregelmatige ondergronden , voor het aanbrengen van een vloerverwarmingssysteem & vloerafwerking. Geschikt voor de meest voorkomende ondergronden.

 


Quick Heat floor primer primer elektrische vloerverwarming

De Quick Heat floor primer is al jaren een verkoophit in het Verenigd Koninkrijk. Quality Heating is de eerste aanbieder die dit mooie product voorstelt aan de Nederlandse consument. De Quick Heat Floor Primer van Quality Heating zorgt voor een optimale warmte-afgifte, wat resulteert in een lager energieverbruik. De primer helpt om vocht buiten het systeem te houden en is geschikt voor diverse ondergronden, zoals gips, hout en plavuizen.

De Quick Heat Floor Primer wordt u gratis aangeboden als aanvulling in uw vloerverwarming set naar keuze.