072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Mogelijkheden plaatsen van elektrische vloerverwarming

De elektrische vloerverwarmingen van Quality Heating kunnen op twee verschillende manieren geplaatst worden. De eerste manier is diep in de vloer, waarvoor de elektrische vloerverwarmingskabel wordt ingezet. Dit houdt in dat de daarboven liggende cementlaag een warmtebuffer wordt. De tweede optie is dicht bij de oppervlakte, waarvoor de elektrische vloerverwarmingsmat of de vloerverwarmingsfolie wordt gebruikt. De vloer wordt dan sneller warm en de temperatuur is eenvoudiger te regelen. 

Wordt uw vloerafwerking tegels of  plavuizen? 

De vloerverwarmingsmatten van Quality Heating kunnen worden gemonteerd over een oude vloer en kan dan direct worden betegeld. Daarom zijn de vloerverwarmingsmatten zo interessant voor in kleinere ruimtes o.a. in de badkamer. 

De voordelen van de vloerverwarmingsmatten zijn: 

• Geen hak- , breek- of freeswerk nodig 
• Twin cable een voedingspunt 
• Direct te verwerken in tegellijm of egalisatielaag  
• Efficiënte en energiezuinige aansturing 
• Geschikt als Hoofdverwarming


Hout parket of pvc als vloerafwerking?

Daarvoor is de vloerverwarmingsfolie speciaal ontwikkeld. Het is geschikt voor onder laminaat, hout, parket, tapijt en pvc vloeren. Ideaal als hoofdverwarming, maar kan uiteraard ook gebruikt worden als bijverwarming. De verwarmingsfolie is ultradun, slechts 0.3mm en behaalt in combinatie met de isolatie boards ISO74 een interessanter rendement dan verwarming op de traditionele manier.

Zelf plaatsen

Dankzij de uitgebreide instructiehandleiding van Quality Heating, kan iedere doe het zelf klusser de vloerverwarming eenvoudig zelf installeren. Alles staat stap voor stap beschreven. Komt u er onverhoopt niet uit? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Vrijblijvend advies?

Weet u niet welk systeem het beste voor uw huis is? Vraag dan hier vrijblijvend advies aan de klantenservice van Quality Heating. Zij kunnen u helpen en adviseren om zo het juiste type vloerverwarming voor u te selecteren.