• Vandaag besteld morgen in huis!
 • Gratis bezorgingen vanaf €20
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Placeholder8,6
  Kiyoh beoordelingen

  7000 + beoordelingen

  “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

Elektrische vloerverwarming onder laminaat


De Quality Heating vloerverwarmingsfolie kan uitstekend als elektrische vloerverwarming onder een laminaatvloer aangebracht worden. Onderstaand meer uitleg en informatie over de installatie van de Quality Heating vloerverwarmingsfolie dat onder uw laminaatvloer aangebracht dient te worden.

Installatie van Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie onder uw laminaatvloer:


Allereerst dient isolatie ISO74 te worden aangebracht op de ondervloer ter isolatie.
Let op: de folie dient zo strak als mogelijk op de ondervloer te worden aangebracht. Om er zeker van te zijn dat de er geen warmteverlies kan optreden, is het raadzaam dat de gehele oppervlakte met de ISO74 wordt bedekt.

Vervolgens kan de Quality Heating vloerverwarmingsfolie over de isolatie ISO74 worden aangebracht. Belangrijk is dat er wordt gestart bij de plek waar de thermostaat wordt aangesloten.

Het bevestigen van de elektrische vloerverwarmingsfolie


De verwarmingsfolie van Quality Heating vloerverwarmingsfolie dient u met bijgeleverde tape goed vast op de ondergrond te bevestigen. Vervolgens kan deze worden uitgerold. Tip: zorg er voor dat u de folie om de zoveel tijd met tape aan de onderfolie bevestigd. Zorg ervoor dat de verwarmingsfolie in z'n geheel aangebracht is over de oppervlakte. Bereikt u de uiteinde van de woonkamer, knip dan in de daarvoor bestemde knipvlak van de folie en begin met de volgende baan. Deze handelingen dient u te herhalen.

Om het risico op warmtverlies tot een minimum te beperken, kunt u de Quality Heating vloerverwarmingsfolie beschermen met de isolatieboards ISO74. Als u de verwarmingsfolie heeft geinstalleerd dient u deze eerst te testen, alvorens u verder gaat met de vloerafwerking.
Nadat alle bovenstaande handelingen zijn uitgevoerd, kan de vloerafwerking worden aangebracht. Waar als enige nog rekening mee moet worden gehouden, is dat er een uitsparing dient te worden gerealiseerd voor de kabel naar de thermostaat.

Quality Heating vloerverwarmingsfolie; dé ideale manier om uw laminaatvloer warm te krijgen!


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Quality Heating 9.2 / 10 - 492 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »