Beste prijs garantie

Pompschakelaar voor vloerverwarming

De Quality Heating pompschakelaar voorkomt dat uw vloerverwarmingspomp onnodig 24 uur per dag, 365 dagen per jaar draait. Hiermee bespaart u (± €109,- per jaar!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1 werkdag. Gratis verzending bij orders> 120 €.

€39,95 €32,35

Incl. btw

 

Pompschakelaar voor vloerverwarming verlaagt uw energiekosten! 

Door gebruik te maken van de Quality Heating pompschakelaar voor vloerverwarming wordt er voor gezorgd dat deze niet onnodig 24 uur per dag en 365 dagen per jaar draait. Op het eerste zicht lijkt dit misschien geen groot probleem, maar dat is het wel wanneer u de energiefactuur in de bus krijgt! Door gebruik te maken van een vloerverwarming pompschakelaar is het dan ook in de praktijk zomaar mogelijk om een besparing van gemiddeld 109 euro op jaarbasis te realiseren. Het is onnodig om te zeggen dat gebruikmaken van vloerverwarming in uw huis op deze manier nog interessanter wordt!  

Besparing afhankelijk van het type pomp 

Door het toepassen van een pompschakelaar of een vloerverwarming thermostaat kan er bij een pomp van 90 Watt reeds een besparing van 500 KwH per jaar worden gerealiseerd. Dit komt overeen met een besparing van 109 euro. Is er sprake van een grotere pomp? Dan is het onnodig om te zeggen dat de besparing nog verder kan oplopen! Zo kunt u met een pompschakelaar voor vloerverwarming nog meer geld besparen!  

Eenvoudige installatie van pompschakelaar

Een ander voordeel dat is verbonden aan deze pompschakelaar vloerverwarming is terug te vinden in het feit dat ze op bijzonder eenvoudige wijze kan worden geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen is de pompschakelaar aan te sluiten op het stopcontact en de stekker van de verdeler in de pompschakelaar te steken. Standaard wordt er bij de Quality Heating pompschakelaar een sensor meegeleverd met montageclip. Deze dient aan de aanvoerleiding te worden bevestigd. 

Instellen van de temperatuur 

Zowel de in- als de uitschakeltemperatuur kan vrij worden ingesteld tussen een temperatuur van 5 en 49 °C. Van zodra de temperatuur is ingesteld kan deze na afloop op elk gewenst moment terug worden gewijzigd. Door het in huis halen van een vloerverwarming pompschakelaar mag het dan ook duidelijk zijn dat u heel wat geld kunt besparen, maar dan wel zonder dat er moet worden ingeboet op vlak van wooncomfort. Zo slaat u twee vliegen in één klap en haalt u nog meer plezier uit uw vloerverwarming! 

 

Technische informatie

Voeding / uitgang voltage:  230 Vac. (+10% / -15%) 50/60Hz
Automatische 24-uurs circulatie 1min om vastzitten van de pomp te voorkomen (24 uurs-cyclus)
Relais schakelcontact:  230 Vac. 50/60 Hz
Sensor uitvoering:   Clipsensor 3 meter 100k
Opslagtemperatuur:   -5°C~60°C
Luchtvochtigheidgrens:  5-95% (niet-condenserend)
Instelbereik: -5°C~48°C  
Temperatuur nauwkeurigheid: ± 0.5°C 

Garantie
2 jaar garantie na aankoopdatum

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Installatie handleiding elektrische vloerverwarmingDe pompschakelaar van Quality Heating is zo gemaakt dat deze op eenvoudige wijze kan worden geinstalleerd. Plug de schakelaar in een standaard wandcontactdoos en plaats de stekker van de verdeler in de pompschakelaar.

Om het u nog makkelijker te maken, hebben wij een uitgebreide instructiehandleiding opgesteld. Deze kunt u downloaden door op de afbeelding te klikken.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

5/5

Duidelijke foto's goede uitleg en zeer makkelijk in gebruik

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen