Pompschakelaar voor vloerverwarming

De Quality Heating pompschakelaar voorkomt dat uw vloerverwarmingspomp onnodig 24 uur per dag, 365 dagen per jaar draait. Hiermee bespaart u (± €109,- per jaar!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1 werkdag. Gratis verzending bij orders> 120 €.

€39,95 €39,55

Incl. btw
Veilig betalen: iDEAL MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash Pin Cash

Pompschakelaar voor vloerverwarming verlaagt uw energiekosten! 

Door gebruik te maken van de Quality Heating pompschakelaar voor vloerverwarming wordt er voor gezorgd dat deze niet onnodig 24 uur per dag en 365 dagen per jaar draait. Op het eerste zicht lijkt dit misschien geen groot probleem, maar dat is het wel wanneer u de energiefactuur in de bus krijgt! Door gebruik te maken van een vloerverwarming pompschakelaar is het dan ook in de praktijk zomaar mogelijk om een besparing van gemiddeld 109 euro op jaarbasis te realiseren. Het is onnodig om te zeggen dat gebruikmaken van vloerverwarming in uw huis op deze manier nog interessanter wordt!  

Besparing afhankelijk van het type pomp 

Door het toepassen van een pompschakelaar of een vloerverwarming thermostaat kan er bij een pomp van 90 Watt reeds een besparing van 500 KwH per jaar worden gerealiseerd. Dit komt overeen met een besparing van 109 euro. Is er sprake van een grotere pomp? Dan is het onnodig om te zeggen dat de besparing nog verder kan oplopen! Zo kunt u met een pompschakelaar voor vloerverwarming nog meer geld besparen!  

Eenvoudige installatie van pompschakelaar

Een ander voordeel dat is verbonden aan deze pompschakelaar vloerverwarming is terug te vinden in het feit dat ze op bijzonder eenvoudige wijze kan worden geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen is de pompschakelaar aan te sluiten op het stopcontact en de stekker van de verdeler in de pompschakelaar te steken. Standaard wordt er bij de Quality Heating pompschakelaar een sensor meegeleverd met montageclip. Deze dient aan de aanvoerleiding te worden bevestigd. 

Instellen van de temperatuur 

Zowel de in- als de uitschakeltemperatuur kan vrij worden ingesteld tussen een temperatuur van 5 en 49 °C. Van zodra de temperatuur is ingesteld kan deze na afloop op elk gewenst moment terug worden gewijzigd. Door het in huis halen van een vloerverwarming pompschakelaar mag het dan ook duidelijk zijn dat u heel wat geld kunt besparen, maar dan wel zonder dat er moet worden ingeboet op vlak van wooncomfort. Zo slaat u twee vliegen in één klap en haalt u nog meer plezier uit uw vloerverwarming! 

 

Technische informatie

Voeding / uitgang voltage:  230 Vac. (+10% / -15%) 50/60Hz
Automatische 24-uurs circulatie 1min om vastzitten van de pomp te voorkomen (24 uurs-cyclus)
Relais schakelcontact:  230 Vac. 50/60 Hz
Sensor uitvoering:   Clipsensor 3 meter 100k
Opslagtemperatuur:   -5°C~60°C
Luchtvochtigheidgrens:  5-95% (niet-condenserend)
Instelbereik: -5°C~48°C  
Temperatuur nauwkeurigheid: ± 0.5°C 

Garantie
2 jaar garantie na aankoopdatum

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

De pompschakelaar van Quality Heating is zo gemaakt dat deze op eenvoudige wijze kan worden geinstalleerd. Plug de schakelaar in een standaard wandcontactdoos en plaats de stekker van de verdeler in de pompschakelaar.

Om het u nog makkelijker te maken, hebben wij een uitgebreide instructiehandleiding opgesteld. Deze kunt u downloaden door op de afbeelding te klikken.


Bezorgen en afhalen

Wij streven naar een bezorging binnen 1 werkdag. Wanneer u op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, dan zorgen wij dat uw pakket op de dag van de bestelling wordt overgedragen aan DHL. Zij verzorgen de verdere afhandeling van de bestelling. Vandaag besteld morgen in huis. U ontvangt ook een tracking code. Natuurlijk kunt u voor vragen bij ons terecht via info@elektrische-vloerverwarming.nl of telefonisch via 072-7437314 (ma - vr |09:00 - 17:00 uur).

Vloerverwarming ophalen?
Uiteraard is het ook mogelijk om het door u bestelde product af te halen Heiloo eventeel ook in het weekend mogelijk. Neem hiervoor altijd even telefonisch contact met ons op dan zorgen we ervoor dat het product klaarstaat.

Gratis verzending
Gratis verzending boven de 120 euro. Daaronder wordt 5,6 euro verzendkosten in rekening gebracht. Bij de ISO-64 isolatie boards en egaline worden altijd verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren
U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Lees maar over de retourvoorwaarden.