>
  • Vandaag besteld morgen in huis!
  • Gratis bezorgingen vanaf €20
  • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
  • Placeholder8,6
    Kiyoh beoordelingen

    7000 + beoordelingen

    “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

10 jarig jubileum, profiteer van 10% korting met de code QH10JAAR. Zie hier onze voorwaarden.

Veiligheidsinstructie's

Veiligheidsinstructie's

Dichte opbjecten zoals bankstellen zonder poten of poefen (groter dan 3m2) mogen niet op de vloer met elektrische vloerverwarming worden geplaatst. Door het thermisch blokkeren kan het de warme niet kwijt in de betreffende ruimte. Oververhitting zal het gevolg zijn met als resultaat het uitvallen van de vloerverwarming

Iedere elektrische vloerverwarming moet worden bediend met een thermostaat. Als de vloer nog niet droog is mag de vloerverwarming niet worden ingeschakeld. Houdt ten alle tijden de droogtijd van ca. 16 a 30 dagen aan en raadplaag bij twijfel de fabrikant van de vloerafwerking voor de exacte droogtijd.

Dichte opbjecten zoals bankstellen zonder poten of poefen mogen niet op de vloer met elektrische vloerverwarming worden geplaatst. Door het thermisch blokkeren kan het de warme niet kwijt in de betreffende ruimte. Oververhitting zal het gevolg zijn met als resultaat het uitvallen van de vloerverwarming of ergere situaties.

Er mag nooit worden geboord in de vloer waar elektrische vloerverwarming is geplaatst. Bij laminaat, hout en parket begrenst de thermostaat altijd op 28 graden vloertemperatuur. Bij het niet begrenzen van de thermostaat kan er schade ontstaan aan de vloerafwerking. Bij tegels als vloerafwerking is begrenzen van de vloertemperatuur niet nodig.

Indien de vloerverwarming niet correct is geinstalleerd, kan er schade ontstaan. Raadpleeg en volg de instructies van de bijgeleverde handleiding. Neem bij vragen contact op met de klantenservice.









Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Quality Heating 9.2 / 10 - 492 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »