072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Veiligheidsinstructie's

  • Geplaatst op
  • Door Jane nunen
  • 0
Veiligheidsinstructie's

Dichte opbjecten zoals bankstellen zonder poten of poefen (groter dan 3m2) mogen niet op de vloer met elektrische vloerverwarming worden geplaatst. Door het thermisch blokkeren kan het de warme niet kwijt in de betreffende ruimte. Oververhitting zal het gevolg zijn met als resultaat het uitvallen van de vloerverwarming

Iedere elektrische vloerverwarming moet worden bediend met een thermostaat. Als de vloer nog niet droog is mag de vloerverwarming niet worden ingeschakeld. Houdt ten alle tijden de droogtijd van ca. 16 a 30 dagen aan en raadplaag bij twijfel de fabrikant van de vloerafwerking voor de exacte droogtijd.

Dichte opbjecten zoals bankstellen zonder poten of poefen mogen niet op de vloer met elektrische vloerverwarming worden geplaatst. Door het thermisch blokkeren kan het de warme niet kwijt in de betreffende ruimte. Oververhitting zal het gevolg zijn met als resultaat het uitvallen van de vloerverwarming of ergere situaties.

Er mag nooit worden geboord in de vloer waar elektrische vloerverwarming is geplaatst. Bij laminaat, hout en parket begrenst de thermostaat altijd op 28 graden vloertemperatuur. Bij het niet begrenzen van de thermostaat kan er schade ontstaan aan de vloerafwerking. Bij tegels als vloerafwerking is begrenzen van de vloertemperatuur niet nodig.

Indien de vloerverwarming niet correct is geinstalleerd, kan er schade ontstaan. Raadpleeg en volg de instructies van de bijgeleverde handleiding. Neem bij vragen contact op met de klantenservice.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.