>
  • Vandaag besteld morgen in huis!
  • Gratis bezorgingen vanaf €20
  • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
  • Placeholder8,6
    Kiyoh beoordelingen

    7000 + beoordelingen

    “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

10 jarig jubileum, profiteer van 10% korting met de code QH10JAAR. Zie hier onze voorwaarden.

Nieuw assortiment isolatie en wifi thermostaten

  • 18 / 10 / 2016 0
Nieuw assortiment isolatie en wifi thermostaten

Eind otober komt Quality Heating met de nieuwe wifi thermostaat en nieuwe 10mm isolatie boards. Met de wintermaanden voor de deur is er niets fijner dan een vocht- en tochvrije woning waar het heerlijk warm is.

Met de Wifi thermostaat in combinatie met de isolatie onder uw elektrische vloerverwarming systeem geniet je deze winter van een voortreffelijke verwarmd huis met een energiebesparende rendement van maar liefst 33%.

Kom maar op met die wintermaanden

24 Oktober is het zover. Dan kunnen we met trots de eerste PRF-79 Wifi thermostaat gaan verkopen aan onze klanten. Met een adaptieve zelf-lerende aanwarm (optimizer) werkt deze thermostaat perfect samen met alle universele elektrische vloerverwarmingsystemen. (Waarde vloersensor kan worden ingesteld). De PRF-79 Wifi thermostaat kan worden gemonteerd in een standaard inbouwdoos en vanaf dat moment is hij te bedienen met de app (geschikt voor Android als IOS) of bedienbaar met de soft touch bedieningsring. Daarbij kun je hem volledig instellen naar wens: ruimtetemperatuur, vloertemperatuur of een combinatie van die twee. De combinatie is ideaal, wanneer u gebruik gaat maken van een houten vloerafwerking. De PRF-79 worrdt geleverd inclusief 3 jaar garantie.

10mm isolatie platen onder vloerverwarming

Om nog sneller te genieten van een verwarmde vloer, verkopen wij vanaf 22 Oktober drukvaste isolatieplaten ISO-64 (10mm). Deze isolatie platen ontwikkeld voor onder elektrische vloerverwarming systemen en zonder. Zorgen voor een snellere opwarming met een rendement van 33%. Hierdoor wordt de jaarlijkse energierekening ineens een stuk leuker om te bekijken. De ISO-64 is ontwikkeld voor onder elke vloerafwerking en met of zonder gebruik te maken van isolatie geschikt. Naast het isoleren van de ruimte wordt het geluid ook gereduceerd en zijn ze temperatuur bestendig. De isolatie platen zijn aan beiden kanten voorzien van een cementdekmortel laag in het midden zijn de XPS isolatie verwerkt. 

De isolatie boards 10mm ook wel wedi platen genoemd zijn vanaf 22 Oktober verkrijgbaar op onze website.






Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Quality Heating 9.2 / 10 - 492 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »