072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Warmup vloerverwarming kabel + DCM-PRO

DCM-PRO ontkoppelingsmat + Warmup teflon kabel systeem snelle, eenvoudige installatie en energiezuinig met slechts een totale dikte van 4,5mm.
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€129,95 €120,00

Incl. btw
Veilig betalen: Bank transfer Pin Cash iDEAL MasterCard Visa Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Belfius

Ontwikkeld voor een energiezuinige en snelle opwarming. DCM-PRO is ook voor het tegengaan van scheuren in tegelvloeren door ANSI 118.12:5.4 (American National Standards Institute).

Het nieuwe systeem van Warmup heeft slechts een dikte van 4,5mm samen met de vloerverwarming kabel systeem. De Warmup dcm is zelfklevend en kan rechtsreeks op een oude tegelvloer, betonnen, cementdek, houten ondervloer of op de ISO-64 isolatie platen worden geplaatst. Tegels kunnen direct op het DCM systeem worden aangebracht met tegellijm. Uiteraard kan het ook worden geëgaliseerd.

Indien u het onderstaande systeemopbouw aanhoudt heeft u een maximale warmteverlies van 4%!

  • ISO-64 isolatie platen 6,10,20 of 30mm. Optioneel.
  • DCM-PRO 4,5mm met Warmup kabel systeem (Teflon)
  • Tegels als vloerafwerking of andere vloerafwerking i.c.m. egaline.

Totale oppervlakte berekenen

Kies het gewenste vermogen/oppervlakte en de type thermostaat in de bovenstaande keuzetabel, naast de foto. De prijs wordt automatisch voor u aangepast en zichtbaar gemaakt. Bijvoorbeeld bij een badkamer van 3,8m2. Totaal benodigd 3,5m2 DCM-PRO systeem. U komt dan 0,3m2 tekort. U kunt dit hier los erbij bestellen. In het keuzetabel wordt het standaard vermogen van 160Watt p/m2 aangehouden. Onze kabel systemen opgebouwd uit teflon hebben een wattage van 18W / meter

Voor een overzicht van alle beschikbare thermostaten i.c.m. DCM-PRO + kabel systeem.

Installatie van de vloerverwarming kabel

Rechtstreeks egaliseren

 

Bezorgen en afhalen

Wij streven naar een bezorging binnen 1 werkdag. Wanneer u op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, dan zorgen wij dat uw pakket op de dag van de bestelling wordt overgedragen aan DHL. Zij verzorgen de verdere afhandeling van de bestelling. Vandaag besteld morgen in huis. U ontvangt ook een tracking code. Natuurlijk kunt u voor vragen bij ons terecht via [email protected] of telefonisch via 072-7437314 (ma - vr |09:00 - 17:00 uur).

Vloerverwarming ophalen?
Uiteraard is het ook mogelijk om het door u bestelde product af te halen Heiloo eventeel ook in het weekend mogelijk. Neem hiervoor altijd even telefonisch contact met ons op dan zorgen we ervoor dat het product klaarstaat.

Gratis verzending
Gratis verzending boven de 120 euro. Daaronder wordt 5,6 euro verzendkosten in rekening gebracht. Bij de ISO-64 isolatie boards en egaline worden altijd verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren
U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Lees maar over de retourvoorwaarden.