072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

Voordelen elektrische vloerverwarming


Voordelen vloerverwarming


voordelen elektrische vloerverwarming

Wie gebruik maakt van elektrische vloerverwarming kan elke willekeurige ruimte onafhankelijk van het CV systeem verwarmen. Elektrische vloerverwarming van Quality Heating heeft een dikte van 2.1mm kortom ultradunne elementen die razendsnel geplaatst kunnen worden en u van een forse energiebesparing kunnen voorzien.

Wie kiest voor elektrische vloerverwarming van Quality Heating weet zich gegarandeerd van een uitstekende innovatieve, kwalitatieve en bovendien energiezuinige installatie. Daarbij levert quality heating niet alleen het systeem maar is deze ook bereid deze te laten installeren door onze  vakkundige monteurs.

Mogelijkheden elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is mogelijk in al uw ruimtes in uw huis maar ook in uw caravan, woonboot of tuinhuisje. Quality heating kan u daarbij van professioneel advies voorzien. Zo beschikt u overal waar u wilt over een duurzaam  en gezond leefklimaat.

Wie twijfelt over de voordelen van elektrische vloerverwarming heeft zich misschien nog niet gerealiseerd dat buiten het aspect kostenbesparing om er veel meer voordelen zijn wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming.

Aanschaf en investering in elektrische vloerverwarming is relatief gezien goedkoop. De werkelijke dikte van de draden van een elektrisch vloerverwarming systeem zijn vrij dun waardoor aanschaf bijvoorbeeld veel lager is dan bij een op water gebaseerd verwarmingssysteem. Installeren van elektrische vloerverwarming is daarnaast snel en makkelijk. Geen dure installateur die dagen lang in uw huis of badkamer aan het werk is maar snel en vakkundig werk door een monteur van Quality Heating.

Een groot voordeel van elektrische vloerverwarming is daarnaast de zeer korte opwarmtijd. Dankzij volledig zelf in te richten digitale klokthermostaten is uw huis of willekeurige kamer warm en aangenaam op de momenten dat u dat graag wilt. Realiseer je bovendien dat je met elektrische vloerwarming ook in het voor- en najaar beschikt over een warme vloer.

Bij de installatie van elektrische vloerverwarming kunt u keuzes maken voor bepaalde zones. Zo is het dus mogelijk om uitsluitend bepaalde ruimtes op een winterdag te voorzien van warmte. Ruimtes waar van u wenst dat deze op temperatuur zijn. Geen verlies aan energiekosten op ruimtes waar u met een strenge vorst niet verblijft.

Omdat elektrische vloerverwarming keurig onder menig vloersoort weg gewerkt kan worden is het ruimteverbruik bijna nihil. Geen grote en onhandige radiatoren en of zichtbare leidingen. De installatie is zeer onderhoudsvrij en kent een zeer lange levensduur.

Twijfelt u aan de voordelen van elektrische vloerverwarming en mogelijk aan de betrouwbaarheid? Bent u benieuwd wat uw besparingen daadwerkelijk zijn bij installatie van een elektrisch vloerverwarmingsysteem?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Quality Heating en bespreek samen de mogelijkheden die quality heating u kan bieden. De afgelopen jaren gingen ruim 2500 consumenten u voor. Zij kozen voor de uitstekende en betrouwbare handelswijze van quality heating en loofden ons vakmanschap. Bent u ook bereid te besparen en te kiezen voor Quality Heating?