072- 808 0179
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00

caravan vloerverwarming op maat

Jaarlijks trekken vele Nederland er zomers, of het gehele jaar door, op uit om te kamperen met hun caravan of camper. Tijdens de zomerdag zult u waarschijnlijk de meeste tijd door brengen onder uw luivel. Maar wat is er lekkerder dan comfortabele vloerverwarming in uw caravan of camper zodat u er tijdens de minder aangename tijden van het jaar ook behaaglijk bij kunt zitten?

Het plaatsen van de caravan vloerverwarming

Quality Heating vloerverwarmingfolie bestaat uit ultradunne (0,3mm) kunststof folie waarin de verwarmingsdraden zijn aangebracht. Het vermogen van een vloerverwarmingfolie is 160 watt per m2 of 100 watt per m2 wat ruim voldoende is voor een aangename temperatuur in uw caravan of camper. Daarnaast is de vloerverwarmingsfolie van Quality Heating voor in uw caravan of camper ook nog eens eenvoudig zelf te installeren dankzij een zeer uitgebreide instructiehandleiding. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met de klantenservice 075-6415272.

Temperatuur regelen in de caravan 

Dankzij de bijgeleverde thermostaat is een energiezuinige en comfortabele warmteverdeling mogelijk. Deze slimme thermostaat van Quality Heating zorgt er voor dat de temperatuur in uw caravan of camper op de temperatuur is en blijft zoals u dit instelt. Op de vloer of ruimte temperatuur. Wilt u liever een eenvoudige AAN/UIT thermostaat dan kunt u dit aangeven wanneer u de bestelling plaatst bij opmerkingen.

Nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden van  elektrische vloerverwarming in uw caravan en of camper? Is uw caravan van een dusdanig formaat dat u twijfelt of elektrische vloerverwarming mogelijk is voor uw kampeermiddel? Geen probleem! Wij kijken met u graag samen naar uw caravan en of camper en komen met een oplossing die het meest voordelig is voor u en uw portemonnee!

Bekijk het complete caravan vloerverwarming set. Klik hier.
 

Caravan vloerverwarming afwijkend formaat?

Heeft u een afwijkend formaat?
Geen enkel probleem. Wekelijks maken wij caravan vloerverwarming op maat, Stuur een tekening en u ontvangt van ons een passende offerte!


caravan vloerverwarming